Роберт Левандовски отряза „Реал“

Роберт Левандовски няма да ходи в „Реал“. Въпреки напира на Мадрид полският нападател иска да остане в „Байерн“, където има договор до 2021 година. „Въобще не се интересувам от слухове – каза Левандовски, който ще води баварците срещу „Бешикташ“ в Шампионската лига във вторник. - Ако мислех и коментирах спекулации, нямаше да си върша добре работата. Целта ни е да спечелим Шампионската лига и това няма да е никаква сензация.“

Вилсон Родригес, баща на баварската звезда Хамес Родригес, обяви, че синът му е направил най-мъдрия ход с трансфера си от „Реал“. „Много е щастлив в Германия и най-накрая живее спокойно“, рече Родригес-старши.

Реал“ пък стана първият отбор в историята на Примера дивисион с 6000 гола. Юбилейното попадение падна при лудата победа с 5:3 срещу „Бетис“. Негов автор бе Маркос Асенсио. Историята на „Реал“ в Примера стартира през 1928-а с гол на Хайме Ласкано срещу „Еуропа“. 22 години по-късно Мануел Фернандес заби попадение №1000. Следващите юбилейни голове са на Пако Хенто (2000), Хуаниот (3000), Иван Саморано (4000) и Гути (6000).

В нощта на легордите обаче „Реал“ се уплаши. Марсело напусна контузен, а Тони Кроос въобще не игра. И двете звезди са под въпрос за реванша в Шампионската лига срещу „Пари Сен Жермен“ след 2 седмици.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"