Роналдо отказа 200 млн. евро от Китай

Сърцето на Кристиано Роналдо вече принадлежи на „Ювентус“. На път за Торино нападателят отказа колосална оферта от Китай, разкри испанското издание „Марка“. 33-годишният футболист е отклонил предложение на стойност 200 млн. евро от местен тим. В Италия вече броят звездата на „Реал“ (Мадрид) за сигурно ново попълнение на „бианконерите“.

Шампионът на Серия А дори направи гаф, след като промо видеото, с което ще бъде обявен официално трансферът, изтече в „Уейбо“, азиатският еквивалент на „Ютуб“. Кадрите бяха активни около час, преди да бъдат изтрити. Във въпросното видео се разказва историята на №7 в „Ювентус“ и най-големите играчи, които са носили емблематичния екип, който понастоящем е собственост на Хуан Куадрадо. Колумбиецът обаче ще трябва да избере друг номер, с който да играе през новата кампания.

И все пак Кристиано не бе представен на 7 юли, както се очакваше. Вместо това той разпускаше в Гърция, в очакване на развръзка в преговорите между двата клуба. Според медиите на Апенините, тя вече е постигната. Много е вероятно сделката на стойност 100 млн. евро обаче да бъде потвърдена във вторник. Тогава Кристиано ще обяви своята раздяла с „Реал“ и ще посочи името на новия си клуб.

Той вече се е допитал до Карло Анчелоти, легендарният бивш наставник на „старата госпожа“, с когото работи и в Мадрид. Италианецът е дал ценни съвети, уверявайки, че прави правилната крачка като идва в Торино.

А Флорентино Перес, президентът на „Реал“, вече търси заместник на мегазвездата. Цел №1 остава Неймар, нападателят на ПСЖ. Но ако трансферът трудно може да се осъществи сега. Босът на испаците обаче има и резервен план - Еден Азар от „Челси“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"