Роналдо „плува“ в лед в 3 ч посред нощ

Ледени бани в 3 часа посред нощ са ключът към дълголетието на Кристиано Роналдо. Кавалерът на „Златната топка“ всяка нощ прави процедурите и казва с право: „На 33 години съм, но се чувствам на 23!“ Планът му да играе е до 41.

Фитнесът на Роналдо включва специална програма по пилатес, почивка, диета и хидритация. След всеки мач Кристиано плува в басейн. Единствено синът му Кристиано-младши е с него. След това мегазвездата влиза за криотерапия в ледената баня, която струва 60 000 евро и я инсталирана във вилата му.

Стив Макманаман, бивш играч на „Реал“ и „Ливърпул“, разказа как празнуват в двата отбора след трофей. „На „Анфийлд“ всички скачахме и пеехме – рече крилото. - Когато взехме Шампионската лига с „Реал“ през 2000-ата година, в Париж бяха поканени над 1000 души на банкета. Но всичко беше изключително спокойно и тихо.“

Едни от най-големите звезди на финала ще играят с чисто нови обувки. „Адидас“ даде специален модел за битката на Мохамед Салах („Ливърпул“) и Гарет Бейл („Реал“). Със същите ще бъде и Томас Мюлер, капитанът на Германия, на световното първенство в Русия. Роналдо е рекламно лице на конкурента „Найк“ и няма как да ги обуе.

„Аз съм футболен романтик и затова избрах „Ливърпул“ пред „Манчестър Юнайтед“ - каза Юрген Клоп преди финала. - Казаха ми какви проблеми имат, а аз се заех да ги разреша. „Ливърпул“ е натуралният футболен клуб. Говорил съм с много други, но такава романтика не съм срещал.“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"