Руби Роуз ще играе супергероиня лесбийка

Тя е секси и обича да се татуира

Татуираното австралийско бижу Руби Роуз продължава своя шоубизнес възход. От CW обявиха, че грациозната дива от Долната земя е техният избор за ролята на Batwoman, позната и като Жената-прилеп.

Продукцията ще бъде ново попълнение в телевизионната вселена на DC включваща вече „Стрелата”, „Светкавицата”, „Супергърл”, „Легендите на утрешния ден” и “Black Lightning”. Batwoman е алтер-егото на Кейт Кейн, обича социалната справедливост и е лесбийка.

Двете неща напоследък вървят заедно. В комиксовия канон Кейн е богата наследница, която се вдъхновява от мисията на Батман и решава тя също да вложи завидните си ресурси в борбата с престъпността.

Ето и малко повече от официалната информация за проекта: „Въоръжена със страст за социално правосъдие и тенденция да се изказва прямо, Кейт Кейн се издига над улиците на Готам като Batwoman, открита лесбийка и трениран уличен боец, подготвена да угаси завръщащия се криминален елемент в пропадащия град. Но не бързайте да я наричате герой.

В един град, отчаяно търсещ своя спасител, Кейт трябва да победи собствените си демони, преди да прегърне възможността да стане символа на надеждата за Готам. Базиран на героите на DC.”

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"