Румениге хваща басове за Левандовски

Карл-Хайнц Румениге ще хване бас с всеки, който твърди, че Роберт Левандовски няма да е в „Байерн“ през следващия сезон. Полякът направи хеттрик при разгромната победа с 6:0 над бившия си тим „Борусия“ (Дортмунд). Непрекъснато в Испания твърдят, че Левандонски ще премине в „Реал“.

Можете да говорите и пишете, колкото искате – ядоса се Румениге. - Аз хващам басове с всеки. Роберт няма да ходи никъде.“

Още в следващия кръг „Байерн“ може да стане шампион при победа. И това ще се случи в Бавария, но не в Мюнхен. „Байерн“ гостува на „Аугсбург“, а традицията от последните години сочи – винаги титлата на тима се гарантира далеч от „Алианц Арена“.

Австриецът Петер Щьогер загуби първи двубой като треньор на „Борусия“ в Бундеслигата. „Вероятно имахме нужда някой да ни нашамари добре“, призна наставникът.

За първи път от прочутото 0:12 срещу „Борусия“ (Мьонхенгладбах) през април 1978-а „жълто-черните“ получиха пет гола през първото полувреме. В прочутия мач от преди 40 години 5 попадения заби Юп Хайнкес, сегашният треньор на „Байерн“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"