Ръсел Кроу претърпя инцидент

Актьорът Ръсел Кроу е изнесъл концерт с групата си „The Gentleman Barbers“ в Лондон миналата седмица. След шоуто той отишъл да се поздрави с феновете извън залата, но промоутърът му се сблъскал с няколко от тях и Ръсел се върнал обратно вътре, за да избегне конфронтация. Промоутърът крещял на няколко почитатели, които се блъскали един в друг, след което забелязал, че един от тях снима целия конфликт. Според свидетели на ситуацията, организаторът взел мобилния телефон и избягал на улицата, след което фенът започнал да тича след него и го блъснал на земята.

„Ръсел беше напълно зашеметен от случващото се и бързо се върна в залата. Промоутърът изглеждаше доста разпален, но никой не го разбираше, защото се държеше агресивно. Нищо от това нямаше да се случи, ако той беше спокоен, когато каза на хората да не се блъскат. Ръсел повече не излезе от залата“, каза свидетелят.

Твърди се, че заради инцидента са пристигнали четири полицейски коли. „Полицията е била извикана в 00:20 ч. в четвъртък, 25 юли, по съобщение за бой в Shepherds Bush Green, W12. Няма задържани“, се казва в съобщение от службите.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"