„Самотен“ концерт на Евгени Минчев в зала „Театро“

Представя песента си “България” и десет нови парчета

Топ моделът Карло пристигна от Лондон за снимки на два клипа

В деня на “Свети Мина” - 11 ноември, лорд Евгени Минчев прави концерт за представяне на новите си песни. Само преди дни в България пристигна приятелят му, топ моделът Карло, с когото записаха клиповете на две песни - “Самотен” и “Ела, поплачи”.

Сред песните, които Евгени ще представи, са още “Розата”, “Морето в мен”, “Май съм небе” и други, по негова музика и текст. Аранжиментите са на Артур Надосян, който ще застане зад рояла в зала “Театро”. Евгени обещава да изпее и “Гълъбо”, която породи много дискусии заради някогашните му задявки с Миро.

В репертоара си известният PR и благотворител ще представи още “Ако ангел си ти”, “Балерината” и най-новата си песен “България”, чиято премиера на видеоклипа ще бъде по време на концерта. Изненада ще бъде песента “Обичам те”, която според запознати е посветена на топ модела Карло, с когото лорд Минчев често се среща в Лондон и в София. Част от текста на песента е “Обичам те, на всеки кръгъл час, безропотно и търпеливо...”, което подозрителните смятат, че е свързано с часовата разлика между София и Лондон.

Много са претендентите за посвещения в този репертоар, но нито една от песните не е посветена конкретно на никого. Цените на билетите варират между 15 лева за балкона и 55 лева за ВИП зоната - първите пет реда пред сцената. Билетите вече са в продажба на касата на зала Театро - отсам канала.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд News

Този уебсайт използва "бисквитки"