Самоуби се подсъдим за набиране на непълнолетни за проституция

Самоуби се подсъдим по дело за набиране на непълнолетни лица за проституция във Велико Търново. Мъжът сложи край на живота си, най- вероятно за да не се яви на процесът, по който е бил обвиняем. Делото е било насрочено в Районния съд във Велико Търново, то е в начална фаза и предстояло първото заседание.

Обвиненията срещу Красимир К. са били за "системно предоставяне на помещение на различни лица за извършване на блудствени действия и полови сношения", както и за "набиране на непълнолетни лица с цел да бъдат използвани за развратни действия", уточниха от прокуратурата. Обвиняемият е извършвал престъпната си дейност във Велико Търново.

В сряда обаче Красимир К. е бил открит мъртъв в неговото жилище в района на болницата. Преди обяд дъщеря му отишла в апартамента на баща си, който бил заключен и потърсила помощта на полицията, за да влезе вътре. След като полицаите разбили вратата, открили безжизненото тяло на мъжа в жилището. Той бил погълнал голяма доза растителна отрова и така сложил край на живота си.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Веселина Ангелова, кореспондент на "Труд" във Велико Търново

Този уебсайт използва "бисквитки"