Сандвич според зодията

Овен

Рубен с месо

Има причина именно Овните да са първият знак на зодиака: тези агнета са пълни с енергия! Те обикновено се потапят изцяло във всичко, което правят. Родени са да бъдат лидери, смели и предприемчиви. Когато става дума за сандвичи, те определено ще изберат Рубен с месо, защото представителите на тази огнена зодия буквално обожават всичко преминало през огъня. Американският сандвич на скара се състои от голямо количество осолено мариновано месо, сирене, и специален сос на базата на горчица, заквасена сметана, хрян и кетчуп (често дори го наричат ​​„руски“). Яде се с хрупкава салата айсберг, пресни домати и кисели краставички. Едва ли някой Овен би устоял на такова изкушение.

Телец

Класически чийзбургер

Телците се управляват от Венера, планетата на любовта, красотата и творчеството. Тази комбинация от заземен знак и неговия романтичен управител означава, че въпреки упорития си характер, Телците са способни да бъдат доста страстни и да споделят вътрешния си огън с любимите си хора. Те са смятани за най-големите чревоугодници от зодиака и затова обичат удоволствията и храната. Представителите на тази зодия са надеждни приятели, спокойни и търпеливи партньори, но  не могат да се нарекат скучни. Цялата тази стабилност и страст към живота се събират в един добър стар чийзбургер! Доказана опция навсякъде по света, която не само засища глада, но и повдига настроението.

Близнаци

С масло и конфитюр

Управлявани от Меркурий, планетата на общуването, Близнаците обичат добрия разговор с приятни хора, стига да обхваща всички теми под слънцето и да не засяга лични неща. Любопитни и водени от идеи, те винаги са готови за забавление, но двойствената им природа означава, че настроението им преминава от весело към мрачно за секунди. Или може би причината е, че те просто са гладни? Сред сандвичите Близнаците също проявяват своя двойствен характер и имат такъв двуличен фаворит. Популярният в САЩ тост с фъстъчено масло и конфитюр е познат със своята комбинация от солен, ядков вкус и плодова сладост, което го прави перфектната закуска по всяко време на деня или нощта.

Рак

С яйчена салата

Раците са воден знак, което означава, че са дълбоко чувствителни и силно емоционални. Избягвайте да ги обиждате, защото имат твърде добра памет и може да държат злобата под ноктите си дълго време. Ако сте разстроили чувствителен Рак, направете му двоен сандвич с яйчена салата. Това ястие може да бъде допълнено с нещо скъпо, например червен хайвер. Мечтателните Раци не обичат прекалено тежките сандвичи, така че този със сладолед също би бил тяхно олицетворение в цялото разнообразие от сандвичи! Много проста закуска, която децата обожават (и за много Раци предпочитанията често не се променят с възрастта). Перфектната утеха след тежък ден и подкрепа в трудни моменти.

Лъв

С черен хайвер

Един от най-експресивните знаци на зодиака, Лъвовете винаги са в центъра на вниманието. Те обикновено се смеят най-силно, обичат най-много и ядат най-големите сандвичи. Със сигурност ще харесат сандвича Рубен - класика на американската кухня. За гордите Лъвове самият сандвич никога няма да е достатъчно вкусен и апетитен, но ако все пак трябва да избират, определено ще се спрат на нещо изискано, скъпо и богато. Да, да, точно така, различни версии с хайвер! Голям плюс е, че може да бъде или стандартен червен, или гурме черен, или в краен случай така наречения частиков хайвер. Ако е поднесен и с вкусен чай... тогава удоволствието за царската зодия ще бъде наистина пълно.

Дева

Здравословен с авокадо

Девите са трудолюбиви, организирани, изпълнени с мисли и чувства, а също и много мили и справедливи. Ако имате приятел Дева, този човек ще бъде до вас винаги, когато имате нужда. Тази зодия е абсолютна класика, като двоен сандвич с риба тон. Дори когато светът ги разочарова, тази закуска ще задоволи високите им стандарти. Не напразно Девите се придържат към стабилността във всичко. Обичат реда и се грижат всеки детайл да има значение. Техният сандвич просто трябва да е здравословен (и вкусен, разбира се). Всичко се събира върху препечен хляб с авокадо, с високо съдържание на мазнини, както и сложни въглехидрати и протеини, когато е гарниран с пържено или варено яйце.

Везни

Филия с конфитюр

Везните търсят партньорство и баланс. Кой сандвич изразява божествената симетрия по-добре от скромния сандвич с фъстъчено масло и желе от горски плодове. Той може да бъде отворен и да се състои от една филия хляб или по-хранителен – двоен. За да задоволи любовта на Везните към фините неща и лукса, такъв сандвич трябва да бъде приготвен с най-добрия занаятчийски хляб, качествено фъстъчено масло и ароматно желе от органични горски плодове. За Везните е важно храната да е семпла и малко да напомня домашна. Затова друг вариант, които биха хапнали е  топъл сандвич с наденица и сирене, който нашите майки и баби приготвят. Именно този вкус навява спомени и чувство на носталгия.

Скорпион

С шунка и сирене

Скорпионите са мистериозни, изобретателни и безстрашни, но и много страстни и сякаш стоплени от огън – точно като популярния френски сандвич Croque Madame с топено сирене и жълтък. На пръв поглед изглежда просто и безумно, но всъщност това ястие е многостранно. Перфектният сандвич се състои от шунка, сирене грюер, домашен сос бешамел, хляб с квас и много масло. Поръсете малко настъргано сирене върху хляба, препечете го и добавете пържено яйце за пълно съвършенство. В тази форма Croque Madame ще изисква решителност и концентрация от Скорпиона, за да го изяде. А изобилието от калории със сигурност няма да е излишно за страстните и упорити представители на тази зодия.

Стрелец

С бекон и маруля

Стрелците са креативни и изключително честни. Те са приятелите, които ще ви кажат веднага, ако имате сладолед на носа си или петно ​​от доматен сос на бялата риза. Откровеността им може да бъде съпоставена с вкусен сандвич от бекон, маруля и домат. Филия от пълнозърнест хляб, намазана с майонеза го правят идеалната закуска. Това ястие подхранва приключенския дух на Стрелците, давайки им необходимата енергия, за да пътуват по света в търсене на нови преживявания и емоции. Като страстни пътешественици те биха хапнали и сандвич от далечен Виетнам, който всеки път изненадва с пълнежа си. Вътре може да има както пикантно телешко с халапеньо, така и свинско, смесено с риба. 

Козирог

Горещ хляб и студен пълнеж

Козирозите са практични, отговорни и дисциплинирани. Те никога не губят чувството си за независимост. Управлявани от Сатурн, представителите на тази зодия добре боравят с парите и са упорити. Много ценят традицията, поради което един обилен сандвич с кюфте е идеалното ястие за гладните Козирози,  които по принцип не обичат  разхищението, но биха избрали нещо набързо по средата на работния ден. В такива случай е подходящ и италиански сандвич панини. Между филийките горещ хляб има студен пълнеж, така че усърдните работници не трябва да се притесняват, че ще се изгорят. Идеална бърза закуска по време на почивка от завладяването на света и покоряването на нови върхове.

Водолей

Хрупкава коричка и мека средина

Подобно на други въздушни знаци, Водолеите са интелектуалци и какъв по-добър начин за философска дискусия от виетнамско-френски сандвич banh mi. Това е франзела с тънка хрупкава коричка и мек ефирен пълнеж, който се допълва от свински колбас, кориандър, краставица, мариновани моркови и дайкон, съчетани с пастет, червен пипер и майонеза. Водолеите са един от най-креативните знаци, способни да бъдат далновидни, независими и свободомислещи. Ароматен сандвич като banh mi е идеалната закуска за авантюристичната им натура. Смело биха избрали и най-популярния сандвич в Ню Йорк – франзела със сьомга. Перфектната и лека закуска за тези, които са готови да се покажат на света!

Риби

С пуешко и майонеза

Рибите са емоционални, интуитивни и чувствителни, с вродено разбиране за изкуството. Символът на тази зодия е риба, плуваща в кръг, идеалният баланс на истинската любов. Знаете ли какво друго е също толкова перфектно балансирано? Клубен сандвич с пуешко. Този кулинарен шедьовър се състои от пуешко месо, три филийки хляб, резен домат, маруля, бекон, майонеза и понякога сос от червени боровинки. Всички тези слоеве не само ще дадат на Рибите енергията да укрепят емоционалните си граници – но и гарантирано ще зарадват вкусовите им рецептори. Популярният японски сандвич с якисоба юфка може да изглежда странен, но всъщност е много вкусен и също би се харесал на тази зодия.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"