Санчес пред трансфер в „Юнайтед“

Алексис Санчес е пред трансфер в „Манчестър Юнайтед“. Новината е на водещото английско издание „Sportsmail”, а за да подхрани допълнително спекулациите, мениджърът на „Арсенал“, французинът Арсен Венгер, остави халфа извън групата при поражението от „Борнемут“ с 1:2. Според публикацията, офанзивният футболист ще стане най-скъпоплатеният играч на „Олд Трафорд“ със седмична заплата от 350 000 паунда. В момента Пол Погба се радва на най-солидно възнаграждение – 300 000 паунда.

Освен това „червените дяволи“ ще ударят по градския съперник „Манчестър Сити“, който също желае Санчес в редиците си.

А без национала на Чили в състава си, „Арсненал“ продължи с пропадането си през настоящия сезон. „Топчиите“ паднаха за пръв път в своята история от „Борнемут“ в мач за първенство. Домакините успяха да осъществят пълен обрат в рамките на 283 секунди, след като Хектор Беларин откри резултата в 52-ата минута. Кошмарни грешки в отбраната доведоха до попаденията на Калъм Уилсън и Джордан Айб.

Статистиката показва, че това е трета поредна загуба за „Арсенал“ в мач, в който Санчес не е взима участие. Преди това същото се случи срещу „Стоук“ (0:1) и „Уотфорд“ (1:2).

Поражението остава „артилеристите“ далеч от топ 4, а само преди дни тимът отпадна от ФА Къп след изненадваща загуба с 2:4 от „Нотингам Форест“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"