Саня Борисова и Яна Маринова в битка за Модна икона

Графа, Бербатов и Папи Ханс са сред номинираните мъже

“Труд” също номинира най-стилните личности за годината

Александра Сърчаджиева, Десислава Стоянова, Жаклин Вагенщайн, Ивет Лалова, Кристина Патрашкова, Мая Манолова, Михаела Филева, Саня Борисова, Славена Вътова и Яна Маринова ще се борят за приза най-стилна жена на годината. Те са десетте номинирани дами в десетото поредно издание на конкурса “БГ модна икона”, който се организира от Академията за мода.

Сред мъжете десетимата претенденти за престижното отличие са Виктор Николаев, Графа, Димитър Бербатов, Добромир Киряков, Константин Трендафилов- Папи Ханс, Любо Киров, Любомир Ковачев, Орлин Павлов, Теодосий Спасов, Юлиан Вергов.

Номинираните и този път са избрани от експертен съвет включващ изявени лайфстайл, модни и светски журналисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, сред който и “Труд”.

“Пъстър е спектърът на номинираните за тази година стилни и успешни личности”, каза председателят на Академията проф. Любомир Стойков.

Онлайн гласуването започна вчера и ще продължи до 20 ноември.

Връчването на приза “БГ модна икона 2018” ще бъде през месец декември на изискана церемония във Витоша Парк Хотел. В ревю-спектакъла ще бъдат показани и актуални колекции на известни български и чуждестранни дизайнери и модни къщи, както и дебютни произведения на студенти по мода на проф. Любомир Стойков от Националната художествена академия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"