Сара Фъргюсън с разкритие: Арестуваха мен и принцеса Даяна в моминската ми вечер

Сара Фъргюсън разкри, че тя и принцеса Даяна едва не са били арестувани за това, че се представяли за полицайки в моминската й вечер.

Херцогинята на Йорк, която сега е на 64 години, направи разкритията в подкаст, където каза, че „обича“ покойната принцеса.

„Наричах я холандка“, каза тя в подкаста на Thornton’s White Wine Question Time. „Прекарахме страхотно заедно.“

След това тя сподели забавна история за моминската си вечер преди сватбата си с принц Андрю през 1986 г.

„В моята моминската ми вечер се облякохме като полицайки и бяхме арестувани от полицията в парка“, засмя се тя. „Бяхме качени в задната част на полицейски микробус на Паркс и тогава Даяна се наведе и си похапна от чипса му с бекон.“

Тя уточни, че чипсът е бил на мъжа, който е управлявал полицейския микробус.

В Обединеното кралство е незаконно да се представяш за полицай, като Кралската прокуратура съобщава, че това носи максимално наказание от шест месеца лишаване от свобода „и/или глоба до законоустановения максимум“.

Херцогинята добави: „В крайна сметка ни пуснаха, но бях извикани от шефа (кралицата) на следващия. За щастие нейно величество просто се посмя.“

Фърги добави, че екипът на клуба, който са посетили, се е хванал на облеклото им. 

"Костюмът на принцеса Даяна беше много добър“, призна тя. „Седнахме и сервитьорът дойде при нас и каза: „Извинете, това е клуб за членове и е за забавление. Ние не обслужваме полицаи тук.“

След като разкри инцидента пред Кларксън миналата година, Фърги каза, че приятните й спомени за покойната принцеса я държат жива в съзнанието й.

„Тя е с мен през целия ден“, каза херцогинята. „Тя и аз се смяхме много. Имахме много проблеми.

„Знаете ли какво правеше тя? Тя ми разказваше най-лошите вицове точно преди да се наложи да съм сериозна."

Фърги отново си припомни забавната история след тежкото начало на годината, в която за втори път победи рака.

Новината за нейното възстановяване беше споделена за първи път от нейната дъщеря, принцеса Беатрис, след като беше диагностицирана с рак на кожата през януари само шест месеца след като се излекува напълно от рак на гърдата.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"