Сватбено изложение дава старт на програмата догодина в Пловдивския панаир

34 събития в панаирните палати в календара за 2018 г.

Уъркшопове за танци, концерти и демонстрации предлага съпътстващата програма

Националното изложение за сватби и събития „Weddings & Events Expo” ще даде още през месец януари старт на програмата на Международен панаир-Пловдив за 2018 г., която засега включва общо 34 събития.

Проявата, която ще се проведе на 27 и 28 януари, дава идеи и решения за уникалното празнично събитие и е насочена както към бъдещи младоженци, така и към всички, които имат нужда от професионално съдействие за тяхното лично или корпоративно тържество. Деловият форум в града под тепетата дава възможност за изява на фирми, чиято дейност е свързана с организиране и провеждане на оригинално парти – сватбени агенции, флористи, фотографи, видеографи, диджеи, сладкари и ресторантьори, фирми за кетъринг, гримьори и стилисти, дизайнери, производители и търговци на артикули за украса и забавление.

Изложбените категории са шест – дизайн и декорация за празненства; бижута и аксесоари; фото- и видеозаснемане; оборудване за мероприятия в дома, в офиса и навън; празнични артикули и украса; услуги за организиране на събития. Младоженците, техните родители и всички посетители ще получат на място оригинални предложения за аранжиране на пространството, атрактивни идеи за детайлите в интериора, пакетни оферти от сватбени агенции и парти центрове, специални отстъпки и полезна информация и съвети от професионалисти. Ще има и съпътстваща програма, която включва уъркшопове за танци, демонстрации, презентации и концерти.

Вторият месец на 2018 г. пък предлага на жителите и гостите на Пловдив мегафорум от 7 бизнес прояви в палатите на Международния панаир. Между 21 и 28 февруари той ще е домакин на Международната селскостопанска изложба „Агра”, специализираното изложение за биологично растениевъдство и животновъдство „БиоАгра”, „Апи България” (за пчеларство), „Винария” (за лозарство и винарство), „Фудтех” (за храни и напитки, опаковки, машини и технологии), „Хорека Пловдив” (за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти) и „Вкусовете на Италия”.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Николай Спасов, кореспондент на "Труд" в Пловдив

Този уебсайт използва "бисквитки"