Световна танцова трупа с шоу в България

Артистите ще проведат и майсторски класове

The Royal Family са сензация от Нова Зеландия

Пътят им започва от Оукланд

Прочутата новозеландска танцова група The Royal Family включи България в европейското си турне и ще пристигне в началото на октомври в София.

Те са един от най-известните и влиятелни хип-хоп екипи в света. Трупата е основана в Нова Зеландия и е базирана в Оукланд. The Royal Family са известни с впечатляващите си и синхронизирани изпълнения, които съчетават елементи от хип-хоп, улични танци и други модерни танцови стилове.

Трупата става известна с победите си в международни танцови конкурси, включително в престижното състезание World Hip Hop Dance Championship. Royal Family привличат вниманието на световната публика, след като видеоклиповете им започват да събират милиони гледания в YouTube.

Трупата се ръководи от хореографа Парис Гьобел (Parris Goebel), която е известна и с работата си със световни звезди като Джъстин Бийбър, Дженифър Лопес и Риана.

Royal Family не само участват в състезания и представления, но и провеждат класове по цял свят, в които преподават хореография и споделят опита си с танцьори от различни нива.

Посещението на танцьорите в България ще бъде част от шоуто им, наречено Skulls & Crowns, което включва спектакли и майсторски класове. Известните танцьори ще се представят пред публиката в София, а феновете им ще имат възможност - освен да ги видят на живо - и да участват в техните класове.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Алла Паскалова

Този уебсайт използва "бисквитки"