Светът обсъжда целувка на Ханде Ерчел и Керем Бурсин

Турците не одобряват ачик интимностите

Сцената с целувките в 41-ия епизод на „Почукай на вратата ми“ предизвика обществено недоволство сред турските потребители на социалните медии, пише информационното издание Geje. Те не одобряват дръзката интимност между главните герои. Особено бяха възмутени от показания секс в джакузи.

Не така стоят нещата сред чуждестранните зрители. Сага сцената с целуващите се  главни герои от поредицата - Еда и Серкан, след дълга раздяла, буквално ги приковава към екраните, превръщайки се в най-обсъждана в мрежата.

Целувката на актьорите, които не само играят любов в кадър, но са гаджета и в реалния живот, докосна публиката до дъното на душите им. Мнозина отбелязаха, че когато една двойка е влюбена не само на екрана, сериалът се оказва много по-въздействащ и зрителят вярва на играта на актьорите повече.

Въпреки доста ниския рейтинг в Турция, сериалът е невероятно популярен в чужбина. Зрители от много страни активно съпреживяват историята на Еда и Серкан. Мнозина критикуват поредицата, че е твърде дълга, но продължават да я гледат. Повечето потребители гледат проекта в интернет, но сериалът е закупен и от големи чуждестранни телевизионни канали.

Много критици определиха проекта като  явленията поради огромната разлика в рейтингите по телевизията и в интернет, а някои експерти подчертаха, че подобно явление се наблюдава за първи път.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"