Сексът става спорт

Мачовете ще са по 45 минути пред публика

Желание за участие са проявили 20 души

Европейско първенство по секс ще се състои за първи път в историята. То започва на 8 юни в шведския град Гьотеборг и интересът към него е доста голям. Вече са се записали 20 участника от различни държави.

Мачовете ще са по 45 минути и ще се играят пред публика, която ще дава своите оценки. Крайният резултат ще се оформя от вота на трима съдии (30%) и този на зрителите (70%). Участниците ще се състезават в 16 дисциплини, включващи цялата палитра на секс-уменията: орална любов, смяна на пози, брой оргазми, издръжливост и др.

Драган Братич предлага еротични услуги на шведите в заведенията си.

Като се абстрахираме от емоционалната страна, сексът е сериозно физическо усилие, при което в организма протичат процеси, подобни на тези при усилена спортна тренировка. И ако досега сме се занимавали само с тренировката, време е вече да пристъпим към състезания, смятат от Шведската секс федерация, организатор на първото Европейско първенство по секс. Тя е регистрирана преди малко повече от месец, а вече има над 3000 членове.

“В другите спортове загубата носи тъга и нещастие. В секса не е така. В нашия спорт колкото повече се наслаждаваш, толкова повече точки получаваш”, твърди президентът на Шведската секс федерация Драган Братич, който е собственик на верига стриптийз барове, включително такива, в които можеш да наблюдаваш шоуто от колата си, подобно на drive in заведенията за бързо хранене.

Древните са практикували различни пози

Това, което е било разрешено в езическите времена, е забранено от християнството.

Християнството налага строги забрани

Шведският археолог и писател Йонатан Линдстрьом, автор на книгата “Сексът през всички времена: любов, насилие и религия в продължение на 14 000 години”, твърди, че древните хора са практикували почти всички видове секс. Например, известно е, че оралните ласки са съществували още от ледниковата епоха - това е надеждно документирано в скалното изкуство. Този вид секс е позволявал да се избегне нежелана бременност.

Една от очевидните форми на сексуални ласки, които сме взели от нашите най-далечни предци, е хапането. Това е начин на контакт, който в даден момент може да показва желание за доминиране (сериозни, болезнени ухапвания), а в друг случай е демонстрация на нежност и грижа (слаби).

В езическите времена сексът е бил по-освободен, но с настъпването на християнството се налагат строги правила. За “любов отзад” например участниците се наказват с 40 дни пълен пост. През Средновековието сексът се разделя на разрешен и забранен. Разрешен е само в брак и само за създаване на деца. Това означава, че хомосексуалността официално става нещо осъдително. Орален секс, прекъснат коитус и всичко останало, което пречи на бременността - също.

Еротомани се състезават от години

Месалина е първата състезателка по секс в историята. Офорт на Агостино Карачи, края на 16 век.

Даденостите им са в Книгата на рекордите на Гинес

Любопитен поглед към човешките потайности показва, че сред нас има отличници, чиито имена са вписани в книгата на рекордите на Гинес или в други класации.

Най-големият пенис притежава Джон Кардели Фалкон от Ню Йорк, който в момента е на 52 г. В нормално състояние органът му е дълъг 24,13 см, а във възбудено - 34,29 см. Всъщност, това е твърдение на самия Фалкон, който досега не се е съгласил на независима проверка.

Най-големите естествени гърди притежава Ани Хоукинс-Търнър от САЩ, със сценично име Норма Стиц. Нейният рекорд е вписан в Книгата на Гинес през 1999 г. Тогава всяка от гърдите й тежала 12,7 кг. Размерът на сутиена й бил 110V.

С най-силна вагина може да се похвали рускинята Татяна Кожевникова. Тя може да вдигне с нея тежест от 14 кг. За да придобие подобна сила, жената е тренирала 15 години с упражненията на Кегел за стягане на вагиналната мускулатура.

В маратона по мастурбация в Сан Франциско през 2008 г. победителка е еротичната масажистка Кити Кат от САЩ, която се е самозадоволявала в продължение на 7 часа и 6 минути. Сред мъжете шампион е японецът Масанобу Сато, служител в компания за производство на изкуствени вагини. Той мастурбирал цели 9 часа и 58 минути.

Хорст Шултц от САЩ държи рекорда по най-далечна еякулация. Спермата му е прелетяла разстояние от 5,71 м.
Джон Доу и Хюстън, американски порно актьори, са имали най-много сексуални партньори за един ден. Доу трябвало да обслужи 101 жени, но успял да стигне “само” до 52. Хюстън пък правила секс с 620 мъже, като средното време, което отделяла на всеки от тях, било около 58 секунди. Със своя рекорд тя бие многократно прочутата в историята Месалина, жената на император Клавдий, която обявила състезание на проститутката Сцила и я победила, правейки секс с 50 мъже.

TRUD_VERSION_AMP:5//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"