Селена Гомес става жертва на социалните мрежи

Първа роля в бодихорър

Режисьор на трилъра „Спирала“ ще бъде фотографът и модел Петра Колинс

В трилъра „Спирала“ главната роля ще играе Селена Гомес - звездата от филмите „Дъждовен ден в Ню Йорк“ и „Мъртвите не умират“. Създателите на филма, сред които и скандалният рапър Дрейк, обещават да "завъртят" сюжета.

В центъра на вниманието на зрителя е героинята на Гомес - някога влиятелната и популярна звезда на социалните мрежи, чиято зависимост влияе пагубно върху психиката и буквално разлага тялото й. Филмът ще бъде заснет в най-добрите традиции на най-кървавия и жесток жанр - бодихорър, което означава, че реквизиторите вече се запасяват с тонове кетчуп, доматен сок и фалшиви крайници.

Във филмографията на Гомес това ще бъде първата работа в този жанр, докато актрисата от личен опит знае какво е пристрастяване към социалните мрежи. В скорошно интервю за списание Vogue Гомес призна, че е била принудена напълно да изостави комуникацията в онлайн пространството. Актрисата каза, че й е писнало да чете ужасни неща, да следи живота на другите и да губи времето си във виртуалното пространство. Insta-detox не е просто почит към модата; според звездата, това й помага в борбата с биполярното разстройство.
Сценарият за филма е написан от Петра Колинс заедно с поетесата Мелиса Бродер и писателката Фийби Фишър. Филмът ще бъде продуциран от рапъра Дрейк и една от създателките на поредицата "Еуфория" Адел Нур.

Петра Колинс и Селена Гомес се запознаха през 2017 г., докато снимаха музикалния видеоклип „Фетиш“ с Гучи Мане. По-късно режисьорката покани певицата да снима късометражния хорър „Любовна история“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Румяна Генадиева

Този уебсайт използва "бисквитки"