Сидеров и Симеонов ще водят листите на патриотите в София, Каракачанов - в Плевен

Волен Сидеров ще води листата на коалиция „Обединени патриоти” в 25 МИР София. Валери Симеонов оглавява листите в Бургас и в 23 МИР София, а Красимир Каракачанов - в Плевен. Това стана ясно при представянето на листите на коалицията за предсрочните парламентарни избори през март.

Сидеров призна, че се е колебаел дали да се яви на изборите, но колеги го убедили да не се отказва. Относно лидерската битка в 25 МИР София той изрази надежда това да бъде територия на политическа битка, а не на размяна на квалификации, обвинения и махленски нападки.

Трите партии са равни в коалицията и имат равни позиции в листите, коментира председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Той обясни, че една част от досегашните депутати отново са водачи в районите, от които са били избрани. Например Валентин Касабов е начело на листата във Варна, Славчо Атанасов - в Пловдив град, Станислав Станилов - в Пазарджик.

Водач в 24 МИР ще бъде Юлиан Ангелов, а в София област - Явор Нотев, в Стара Загора - Десислав Чуколов, в Хасково - Павел Шопов, в Шумен - Емил Димитров.

Начело на листата във Велико Търново е Милен Михов, в Кюстендил - Илиaн Тодоров, в Пловдив област - Борис Ячев, в Русе - Искрен Веселинов.

В някои от районите областните структури предстои да гласуват водачите, каза лидерът на ВМРО. Той посочи, че "Обединените патриоти" ще се борят да бъдат първа или втора политическа сила.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"