Силният от Сидни

Австралийският мачо Хю Джакман се завръща подобаващо в световните кина с три от най-очакваните и обсъждани роли на годината. Той отново ще играе комиксовия персонаж Върколакът в суперпродукцията „Дедпул и Върколака“, ще бъде Апостол Павел в нов библейски едноименен епос и поема главната роля в историческото зрелище „Смъртта на Робин Худ“.

Явно Хю Джакман залага на разнообразието. Днес той е един от най-разпознаваемите австралийци. Хю е най-малкото от пет деца в семейство на английски преселници в „долната земя“. Те заминават за далечния континент-държава с първите си три деца по имиграционна кампания, позволяваща на хората от кралството да се преселят в Австралия само срещу 10 британски лири. Всичко останало се плаща от държавата. В Сидни се ражда четвъртото им дете и през 1968 г. – петото, Хю.

Когато той е на 8 години, родителите му се развеждат и майката Грейс Макнийл се връща в Англия, оставяйки децата на грижите на баща им. Той работи като счетоводител и никак не му е лесно да се справя с многобройната челяд. Работи денонощно, за да осигури добро образование на децата си. Самият той е завършил Кеймбридж. От него те получават и религиозно възпитание. Когато Хю е на 12, родителите му правят повторен опит да живеят заедно, но и той се оказва неуспешен. Майката пак си заминава, взимайки със себе си двете дъщери Соня и Зоуи. В Англия тя се омъжва и ражда още едно момиче.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"