Сорос, не Сталин - революцията на новите марксисти отдавна е започнала

Опитаха да убият Тръмп. Опитаха да убият Фицо. Ако се заровите в техните форуми ще забележите, че обожават да призовават за насилие срещу противниците си. 

Новите марксисти са тук, сред нас, а революцията отдавна е започнала.  Не, няма да доведе до вкусен салам, спортни постижения, космонавти и силна армия. Този път ще е прайдове, панели, перки и промяна на населението.

Сорос, не Сталин.

Същите методи, същите репресии, същата жажда да се унищожи държавата и обществото и да се влее в някаква прогресивна, глобалистична каша. Не е случайно, че левите медии се опитват да нарекат “фашисти” белите, хетеросексуални християни с деца, които обичат природата. Това ще са враговете на новата революция. Покрай тях със сигурност ще изгорят и много други - не е задължително да са бели, не е задължително да са християни, ако например обичат децата си и искат да живеят в подредено общество, пак ще са врагове. Германските служби веднъж бяха решили, че дори ако просто живееш на село и се грижиш за тялото си - значи си екстремист, "нацист" тоест.

Това е определяне на мишената на революцията. Разделянето на класите, за да се знае кой да бъде нападнат. Всеки, който е съгласен със съпротивата срещу белите, хетеросексуални християни с деца, е добре дошъл в революцията. Така те нападат хора като Тръмп или Фицо, които далеч не са най-крайните, но попадат в лагера на "фашистите" по един или друг начин.

Така се ражда нечистият съюз между феминистки и ислямисти - нещо, което е абсолютен парадокс, но всъщност се обяснява само с общия им враг. 

За тях е съвсем нормално да стрелят по лидерите на новите “фашисти”, защото те вече водят своята война. Новите марксисти трябва да унищожат всеки бял, хетеросексуален християнин с деца и просто започват отгоре-надолу. 

Докато те водят войната, десните, консервативните и националистите още си представят свят, в който всичко продължава по старому. Сякаш някак нормалното ще победи. Когато левите вземат властта, те веднага започват да арестуват и репресират своите противници, да ги нападат.

Да ни стрелят. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Виктор Блъсков

Този уебсайт използва "бисквитки"