"Спартак" (Вн) сложи висока цена на Ахмедов

Босът на "Спартак" (Вн) Павлин Николов сложи висока цена на голмайстора на отбора Ахмед Ахмедов. Нападателят вече е със статут на национал, а интерес към него не липсва.

„Преди около два месеца за него предлагаха 200 000 евро, но не го пуснах и вече струва далеч по-скъпо. Честно казано, ние правим отбор, който да постигне нещо и на този етап не смятаме да се разделяме с никой“, заяви Николов.

„Конкретно за Ахмед, аз лично се съмнявам, че някой би платил цената, която отразява реално качествата му и би ни удовлетворила, а компромис за него не бих направил“, допълни босът.

„Нашето желание е Ахмедов да продължи да вкарва за Спартак и затова до края на годината ще му предложим нов договор, тъй като настоящия му изтича през лятото на 2025-а и не искаме да изпаднем в ситуация той да е свободен да преговаря с друг клуб от 1 януари и да подписва евентуално споразумение, което да влезе в сила другото лято“, заяви още строителният предприемач.

Припомняме, че в първите 6 кръга на това първенство Ахмедов вкара 6 гола и записа две асистенции, което даде основание на Илиан Илиев да го покани за първи път в националния отбор за мачовете с Беларус и Северна Ирландия в Лига на нациите в началото на септември.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"