Според чергата - майката на 22-годишния Нико Уилямс му забранила да си купи луксозна кола

Нико Уилямс е на мода. 22-годишният футболист се превърна във футболна легенда, след като вкара първия гол във финала за Евро 2024 между Испания и Англия при победата с 2:1, която осигури трофея за испанците. 

Най-младият Уилямс, подобно на брат си Иняки, има особен вкус към колите, нещо, което той спомена в последното интервю, дадено на El Mundo преди няколко седмици. Въпреки покупателната си способност, Нико разкри причината, поради която не е могъл да си купи луксозна кола - майка му. Тогава той бил на 18 г., но нямал достатъчно средства за искания автомобил. 
Крилото на Атлетик разкри, че когато искал да си купи превозно средство, първото нещо, което направил, било да поиска разрешение от майка си, тъй като тогава нямал пари: „Тя не ми позволи."
В момента Нико може да се похвали с Mercedes-AMG CLA 45 S, спортен седан, който може да се намери в две версии на каросерията: Coupé, това на Нико Уилямс, и Shooting Brake, по-подходящ за семейство. Цената му възлиза на 57 763,01 евро.

Този модел се задвижва от 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор, който осигурява мощност от 421 к.с. и максимален въртящ момент от 500 Nm между 5000 и 5250 оборота. Ускорява до 100 км/ч за 4,1 секунди, а максималната му скорост е 270 км/ч.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"