Срамежлива пощальонка разгневи нудисти във Флорида

Обитателите на нудисткия курорт Eden RV Resort в американския щат Флорида се оплакаха от пощальонка, която отказвала да им носи писмата. Заради отказа нудистите не са получавали писма няколко месеца и се опасяват, че може да са пропуснали важна кореспонденция, пише БГНЕС.

„За пощальона има девиз, в който няма и дума, че не трябва да се ходи в нудистките курорти. Аз плащам за услугата и разчитам да я получа“, каза обитателка на курорта.

Нудистите се оплакаха в местното пощенско отделение, но нищо не постигнаха. Там им отговорили, че пощальонът има право да не доставя писма в места, които предизвикват у него дискомфорт.

Неофициалният девиз на американската поща се смята фразата: „Нито сняг, нито дъжд, нито жега, нито нощна мъгла пречи на пощальоните бързо да преодолеят маршрута“. Тези думи красят главната сграда на пощенската служба в Ню Йорк.

През 2016 г. пощенската служба на щата Пенсилвания отказа да доставя кореспонденция на жителите от един от столичните квартали. Решението бе взето заради куче, което нападало пощальоните.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"