Сръбската звезда Теа Таирович изненада феновете си с нов албум

Теа Таирович, която е определяна за новата балканска прима, изненада почитателите си с нов албум. Във времена, когато изпълнителите рядко пускат цял албум с песни, чаровната изпълнителка го направи.

Тя селектирала прецизно песните си в него и предвид факта, че в момента има турне. 

28-годишната Теа ще посети и нашата страна през есента. На 23 ноември Таирович ще изнесе голям концерт в столичната зала "Арена София", като билетите вече са в продажба.

Сред подготвените изненади ще бъде и появата на сцената на певеца Амар Гиле, добил популярност през последните години у нас сред феновете на сръбската музика. 

Водещ на събитието ще бъде DJ Дамян, който има опит с концертни изяви.

Певицата е подготвила селекция от песни, като ще съпроводи изпълненията си с енергични танци, вдъхновени от латино и ориенталските ритми, което и спечели и прозвището "Шакира на Балканите".

Въпреки че славата я споходи бързо и дори стана любимка на Цеца, то тя твърди, че не се е променила. "Славата не ме е главозамаяла", довери певицата неотдавна в свое интервю.

Преди два дни Теа пусна и видеоклип към най-новата си песен, която е в дует с Nucci, а сюжетът във видеото я показва като булка...

TRUD_VERSION_AMP:4//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"