Станислав Генчев: ЦСКА 1948 е много сериозен отбор, надявам се да ги изненадаме

Старши треньорът на "Левски" Станислав Генчев даде пресконференция преди гостуването на ЦСКА 1948 на стадион „Витоша“ в Бистрица утре от 19:15 часа.

„Напълно сме готови за утрешния мач, прекъсването дойде навреме, имахме доста работа, свършихме я добре, очакваме утрешния мач. Състоянието на Марин Петков и Алекс Колев е добро, Кристиан Макун направи дълго пътуване, направи първа тренировка, не участва във втория мач, което не е добре за него, липсват само трайно контузените Асен Митков и Фабио Лима“, коментира Генчев състоянието на играчите си. 

„През паузата най-много наблегнахме върху играта в атака и създаването на положения, беше положителен мачът с Ботев Враца, надявам се утре да се завърнем не само на победния път, а и на резултатните двубои“, добави наставникът на Левски.

„Със сигурност здравето на всеки играч е приоритет за нас. Най-рано следващия месец може да се завърне Илиян Стефанов, тренира с отбора, но, преди да е минала половин година от неговото възстановяване, няма как да го използваме“, разкри Станислав Генчев.

„Искам да кажа, че ЦСКА 1948 е много сериозен отбор, неслучайно нямат загуба. Имат добра сплав между български и чуждестранни играчи, имат футболисти, които могат индивидуално да решат мача, надявам се да успеем да ги изненадаме“, сподели Генчев.

„Преди всеки мач аз и моите колеги се надяваме да не говорим за съдията, дано промяната да е за добро и нито един отбор да не говори за съдията, те да остават незабележими, искрено се надяваме на това“, завърши Станислав Генчев.

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"