Стилиян пак в игра за "Вила", разби машинисти с 6:2

Стилиян Петров се завърна в игра за "Астън Вила". Но само за легендите. Стан води "Вила" при победата с 6:2 срещу сборен тим на машинисти - представители на британските железници "Върджин". Вестник "Дейли мейл" отчита, че Петров е бил най-добрият в мача. През лятото рекордьорът по мачове в националния отбор опита да се завърне като професионалист, но бившият вече треньор Роберто ди Матео го отказа.

Отново топ новините в Англия са за Жозе Моуриньо и отново за тъмната страна на португалеца. Големият съдия от близкото минало Греъм Пол призова Футболната асоциация да накаже Специалния за 6 мача, защото ритна бутилка при 1:1 на "Манчестър Юнайтед" срещу "Уест Хем". За простъпката Моу бе пратен на трибуните. За червен картон този сезон той вече има глоба от 58 000 паунда. А докато бе в "Челси", е санкциониран за подобни провинения със 191 000 паунда. След мача с "Уест Хем" треньорът отказа да се яви на пресконференция.

Под ръководството на португалеца "Юнайтед" прави най-слабия старт на сезон от 1990/1991 г. В момента Моу води най-скъпия отбор в света според платени трансфери, като само през лятото пазаруването беше за 160 млн. паунда. "Специалния няма право на повече извинения, а с поведението си вреди на клуба", пише в. "Дейли мейл".

След 13 мача "Юнайтед" има по-малко точки при Моуриньо, отколкото при Дейвид Мойс и Луис ван Гаал - първите наследници на сър Алекс Фъргюсън. За нещо по-добро не помогна и холивудската мегазвезда Джулия Робъртс. 49-годишната актриса изгледа със своето семейство мача от ложите, а после стъпи на терена и се събу пред камерите, преди да си направи селфи.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"