Стоичков подписва 2000 книги за ден

Христо Стоичков подписа за ден 2000 книги!

Звучи невероятно, но е факт. Още с кацането на българска земя от Лондон кавалерът на „Златната топка“ видя стая в хотел „Маринела“, където със златен писец трябваше да сложи 300 автографа. В неделния ден подписването продължи на „шеста скорост“. Повечето екземпляри от автобиографията „Историята“ са поименни и съответно всеки с лично пожелание.

Стоичков очаква над 300 гости на промоцията на своята книга в зала „София“ на столичния хотел. Между тях са и много именити личности от „Левски“ - отбор, който винаги е бил съперник на Камата. „Аз не деля приятелите си“, отсече Стоичков при изготвянето на списъка.

Хотел „Маринела“ ще приеме истинска плеада от спортни звезди на България – олимпийски, световни и европейски шампиони. Чака се целият футболен тим на ЦСКА, където най-известният българин по света е съакционер. Сред гостите ще бъдат много известни личности от политиката, бизнеса и културата.

Тази книга означава много за мен, а още повече, че ще я представя редом с моите приятели през годините, които никога не са ме предали“, каза Стоичков около полунощ, след като разписа и последната останала на масата „История“.

Пресконференцията и презентацията ще бъдат предавани дори директно по БНТ 1, който взе ексклузивните права. Веднага след края Стоичков заминава за Маями, където работи като анализатор на американския тв гигант „Унивижън“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Боян Бойчев

Този уебсайт използва "бисквитки"