Стрелецът е радикализиран от колосалната пропаганда на Харис

На голф игрището в имението на Тръмп във Флорида, 58-годишният Райън Раут открива огън от около 300 м с автоматично оръжие срещу бившия президент. Тръмп пак е имал късмет, защото от такова разстояние не е трудно да улучиш целта. Охраната на Тръмп за щастие е действала решително.

Стрелецът през 2016 г. е подкрепял Тръмп, но после се  разочаровал и го намразил, според сина на Раут. Той е поддръжник на Демократическата партия в САЩ и е дарил многократно пари за левите каузи.

Раут e бил шеф на International Volunteer Center, международно организация, която помага на Украйна с набиране на бойци от чужбина. В интервю за Ню Йорк Таймс от 2023 г. той твърди, че е бил в Украйна много пъти и че ще набира бойци от Афганистан за Украйна. Няма да се  учудя, ако същият е и враг на Израел.

Харис и Байдън, разбира се, осъдиха второто покушение с обичайните клишета, същото направиха и техните медии /99% от големите западни медии са леви и подкрепят сега Харис/, НО, изводът е този:

Няма съмнение, че Раут е бил радикализиран от колосалната пропаганда на Харис и НЕЙНИТЕ западни медии и наблюдатели против Тръмп, че той е заплаха за демокрацията, ще бъде диктатор и ще премахне Конституцията на САЩ/!/ и пр.

Надявам се, че това сега след второто покушение срещу Тръмп това ще спре, но ще видим.

А дали второто покушение ще засили подкрепата за Тръмп за изборите?

Също ще видим.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Огнян Дъскарев

Този уебсайт използва "бисквитки"