Су Бурджу Язги е глезена принцеса

Младата актриса е най-малкото дете в семейството

Младата и успешна актриса Су Бурджу Язги Джошкун беше гост на предаването „Тази вечер с Ибрахим Селим“, което беше излъчено в YouTube. Актрисата, която играе ролята на Асия в сериала "Моите братя и сестри", направи искрени признания.

Су Бурджу Язги Джошкун, която привлича вниманието и със състрадателното си отношение, сподели историята на името си. „Близките ми не са могли да решат как да ме кръстят. Сестрата ми искала да се казвам Су, бащата ми Бурджу, а майката ми Язги. Така се появило това странно и дълго име.” 

Джошкун, която е завършила висшето училище за изящни изкуства „Пера“, призна, че въпреки че е започнала да играе в ранна възраст, не е имала проблеми с адаптирането и винаги се е интересувала от изкуство. Актрисата сподели, че участието в драматични сериали, изобщо не я стресира и много й харесва. Обяснявайки, че се интересува от всички области на изкуството, Су Бурджу каза, че свири на пиано, обича да танцува и ходи на уроци по хип-хоп, фламенко и балет. Относно мечтите си извън професията, тя призна: „Много обичам коне, бих искала да имам ферма за коне в бъдеще.“

Су Бурджу Язги Джошкун сподели още, че е най-малкото дете в семейството: „Моето семейство ме отгледа като принцеса”. Младата актриса призна, че предпочита да казва това, което чувства: „Аз съм открит човек, общувам добре с другите, защото показвам чувствата си много ясно. Не мисля, че трябва веднага да се съвземаш след разочарованието, човек трябва да премине през процеса на траур, ако иска да плаче, трябва да плаче, тази болка трябва да се изживее.“

Су Бурджу Джошкун е родена на 15 април 2004 г. - Истанбул, Турция и от дете се снима в сериали. Участва в „Отново любов“, „Нашата история“, „Гарванът“ и др. В драмата „Моите братя и сестри“ тя се показа като талантлива актриса, но най-трудната роля за нея е Гюлер от „Червената стая“. Су участва само в 4 епизода на психологическа драма, но това преживяване й влияе силно. „Червената стая“ стана специална за мен. Играх много сложен персонаж. Макар историята на моята героиня да беше кратка, все още се вълнувам наистина, когато хората идват и ми говорят за „Червената стая“. Защото сценарият ми направи силно впечатление. Изпитах и ​​много нови емоции на снимачната площадка“, призна актрисата. 

Турската звезда няма много свободно време, тъй като учи и се снима в телевизионни сериали, но когато има възможност обича да спортува.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"