Суарес най-накрая вкара гол

За „Барселона“ да победи „Рома“ с 4:1 не е изненада. Лионел Меси да не вкара един от четирите гола е... полуизненада. Но Луис Суарес да забие за първи път след осем „сухи“ мача в Шампионската лига наистина е сензация. Уругваецът най-накрая счупи своята прокоба и вкара четвъртото попадение, което почти парафира класирането на каталунците.

Барселона“ спечели убедително, но резултатът е доста лъжлив. Отборът получи неочакван подарък – два автогола за 2:0. Чак тогава се стигне до попадението на Жерар Пике и Суарес. Почетният гол на Един Джеко едва ли дава много надежди на „Рома“. И Испания показа на Италия каква е разликата между тях. Първо в квалификациите за Мондиал 2018 „Ла Фурия“ разгроми „скуадрата“ с 3:0. Във вторник същото направи „Реал“ с „Ювентус“ в Торино. Явно точно три са стъпалата във футбола между нациите.

Не направихме най-добрия си мач – призна треньорът Ернесто Валверде. - Прекалено много се опитвахме да атакуваме, а не да контролираме играта.“

В „Рома“ с основание изригнаха срещу неотсъдена дузпа още при 0:0. Реферът Дани Макели „погали“ каталунците, след като не посочи бялата точка за нарушение на Нелсон Самедо срещу Джеко.

Те са прекалено добър отбор, за да се нуждаят от съдийска помощ – каза треньорът на „вълците“ Еузебио ди Франческо. - В тази нощ на „Барса“ помогна и съдията, и ние.“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"