Съвместен концерт правят Анелия и Миро

Двете звезди на българската музикална сцена за втори път организират съвместно участие

Специален водещ на събитието ще бъде актрисата Деси Бакърджиева

 

Две от най-големите звезди на българската музикална сцена Анелия и Миро организират съвместен концерт в подкрепа на кампанията „Великден за всеки“. Хитовите изпълнители, които освен колеги са и приятели, за втори път се качват на една и съща сцена за съвместно участие. Този път обаче изявата им е свързана с благотворителна цел.

И двамата са част от тазгодишното издание на инициативата „Великден за всеки“, която е под патронажа на националния омбудсман на България Мая Манолова. Освен Анелия и Миро в благотворителната кампания участия ще вземат и хитмейкърът Криско, актрисата Деси Бакърджиева, актьорът Тончо Токмакчиев и треньорът Тити Папазов.

Анелия и Миро ще изнесат концерт в Южния парк в София тази неделя от 16 часа. Двамата ще изпеят най-големите си хитове, сред които са и дуетите им „Завинаги“ и „Започваме на чисто“. Идеята на актуалните изпълнители е чрез съвместната си изява, освен да забавляват хората, също така да им напомнят колко е важно да бъдат добри.

„Както казваме в специален клип, който заснехме за кампанията на Мая Манолова, идва Великден, но ние не сме велики. Радвам се, че участвам в инициативата, и призовавам да дарим на по-възрастните - да им изпратим сърцата си, за да знаят, че някой го е грижа за тях“, споделя фолк дивата.

Водещ на концерта на двамата големи изпълнители ще бъде актрисата Деси Бакърджиева, а специален гост - неговият организатор омбудсманът Мая Манолова.

Анелия и Миро последно бяха заедно на една сцена през 2015 г., по време на концерт на телевизия „Планета“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"