Съпругата на Синиша Михайлович с покъртителен пост в негова памет

Арияна Михайлович, съпругата на Синиша Михайлович, една от легендите на световния футбол, наскоро сподели емоционална снимка в профила си в "Инстаграм", на която е в прегръдките на съпруга си. Снимката има особено значение за тях, защото е от деня, в който се ожениха. И докато на снимката вдигат наздравици за любовта си, Ариана написа в описанието й думи, които показват колко й е трудно без Синиша.
- Слязох и ти подадох ръка, поне милион стъпки извървяхме заедно и сега, когато те няма, има празнота на всяка крачка - написа Ариана.

До последния момент, когато той загуби битката с левкемията, Ариана и Синиша бяха един до друг, а запознанството им е като на кино.

Ариана Рапачони е бивша звезда на италианската телевизия "RAI UNO".

- Когато я видях за първи път, си помислих колко красиви ще бъдат децата ни - казваше бившият футболист и треньор през годините за нея.

Освен това в интервю Михайлович разкри:

- Запознах се с Ариана чрез общи приятели в римски ресторант. Беше любов от пръв поглед - каза Синиша Михайлович през 2013 г. за "Blic puls".

Те се срещнали за първи път в ресторант „Ултима Фолия“, където Ариана била доведена от познат на Синиша, тъй като предния ден той й казал, че я харесва, съобщава сръбският вестник „Телеграф“.

- Беше уредено Ариана да седне до мен. Всичко завърши доста хладно, с няколко неангажиращи изречения. Държах се така, сякаш изобщо не се интересувам, а тя ми отвърна със същото.

Те продължили купона си в дискотека, където се сближили. Година по-късно, през 1996 г., те се венчаха на 28 юни в римската община Кампидолио, а след това през 2005 г. - в манастира в Сремски Карловци.
С Ариана той има две дъщери, Вирджиния и Виктория, и трима сина, Мирослав, Душан и Николас.

След смъртта му Ариана продължава да пази спомените му и понякога споделя снимките им. Тя стана баба, след като дъщеря им Вирджиния роди син, когото кръсти на баща си - Леон Синиша.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"