Съпрузи от Русия прегазени в Слънчев бряг (обзор)

Трагедия на пътя

На водача му станало лошо след катастрофата

Пресичали на неосветено място, шофьор на такси не ги видял

Съпрузи от Русия бяха убити, след като са пометени от таксиметров автомобил до “Слънчев бряг” в нощта на четвъртък срещу петък.
Пътният инцидент станал час преди полунощ, в района на аквапарка в курортния комплекс. Според полицията 60-годишната жена и 65-годишният є съпруг се движели по околовръстното шосе между “Слънчев бряг” и “Свети Влас”. Те тръгнали да пресичат пътя на неосветено място, когато били блъснати от преминаващо от там такси. Шофьорът на “Фолксваген Кади” веднага спрял. Съпрузите починали на място. Наложило се намесата и на пожарникари, тъй като тялото на една от жертвите било затиснато под жълтия автомобил.

74-годишният водач бил тестван за алкохол и наркотици и пробите били отрицателни. Той не бил задържан, тъй като от случилото се почувствал зле и вдигнал високо кръвно.

“Там е много опасно. Постоянно пресичат хора в тъмното. Много трудно се виждат, а има изградена пасарелка точно до аквапарка, но не я ползват, а пресичат директно”, коментираха местни жители. Те настояват в района да бъде поставено осветление, тъй като от двата края на главния път има жилищни сгради и хотели.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"