Театър в Борисовата градина през август и септември

Алекс Сърчаджиева и Стефания Колева в хитови комедии

На 28 август е “Неделя сутрин” с Филип Буков и Павел Иванов

Театър в “Маймунарника” ще има през август и септември в София, съобщават организаторите и продуценти от Artvent. Сцената на емблематичното място в Борисовата градина ще бъде адаптирана за всеки един спектакъл, така че да създаде за публиката по-различно театрално преживяване.

Началото на поредицата театрални събития ще постави чешката комедия “От всички страни” - на 19 август. Александра Сърчаджиева, Стефания Колева, Дарин Ангелов и Деян Ангелов се забъркват в сложни отношения между две двойки. Едно домашно парти ще се превърне в комично бойно поле. А единствената цел ще бъде развод.

“Извънредно неудобно” е на 21 август. Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истински истории с много чувство за хумор. Този път те са обединени от неудобството, срама, конфузните ситуации, които всички преживяваме. Публиката ще се забавлява с разкази за домашни любимци, хипохондрици, гръцки остров, японско турне, деца, свекърви, една варицела, три раждания...

“Извънредно неудобно” събира женски истории с чувство за хумор.

На 28 август е “Неделя сутрин” с Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller. Петимата (познати и от първата част на спектакъла “Петък вечер”) мечтаят за спокойствие в почивния ден, но неизбежно неделята се превръща в минирано от срамни спомени и догадки поле.

На 2 септември Керана и Емил Марков играят “Всяка първа сряда”. Героите на двамата сключват сделка - той ѝ плаща, а тя му дава тялото си. Слагат всичко на масата - пари, секс, страхове, мечти. Без угризения и без оправдания. Никой обаче не е готов за това, което ще се случи.

На 3 септември триото Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова представят “Извънредно любовно”. С музика, танци и много смях трите разказват осем любовни истории, в които всеки би се разпознал. Постановката ще покаже на публиката, че любовта е навсякъде - в скоростта, с която две коли се гонят по магистралата, на чина в първи клас, в един голям шоколад...

Мария Сапунджиева, Владимир Зомбори, Анелия Луцинова, Деян Ангелов и Катя Иванова, на 4 септември, играят британската комедия “Премахни от приятели”. Пиесата от Стивън Мофат (“Шерлок” и “Доктор Кой”) разказва за едно “приятелство”, което започва на палубата на круизен кораб и продължава в социалните мрежи. А оттам и на живо. Предстои едно гостуване, което качва главните герои на влакчето на ужасите.

Испанската комедия “Съседите отгоре” е на 5 септември. Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров са “Отчаяни съпрузи” на 15 септември.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"