Тейлър Суифт си търси вила на езерото Комо

Поп звездата е готова да похарчи 7 млн. долара за хубава къща с голяма градина

Елегантност и очарователна обстановка, идеална за романтично бягство

Вече умуват с гаджето върху три варианта на цени от 1,7, 3,2 и 7,4 милиона

Романтиката и красотата на приказното италианско езеро Комо се утвърждават все повече и повече като място за заслужен отдих на супер поп-звездата на момента Тейлър Суифт и на нейното гадже - асът на американския футбол Травис Келси. След подлудилите Милано по-рано този месец два страхотни концерта, двамата влюбени се усамотиха в страхотно убежище - известната с перфектната си комбинация от елегантност и уединение историческа вила “Сола Кабиати”. Тя се намира в селцето Тремецо, което е едно от най-ексклузивните места на езерото Комо, тъй като пред него е най-просторната част на огромното водно огледало, а остреща, зад него, се извисяват до възбог заснежените и през лятото скалисти върхове на Алпите.

Тейлър Суифт и Травис Келси гостуваха във вила “Сола Кабиати” за пръв път от 12-и до 16 май след разтърсилите Париж три концерта на поп-иконата. Папараци запечатаха тогава първата им романтична разходка по брега на езерото в доста късен час - между 23 и 24 часа. Човек от обслужващия персонал на вилата разказа по-късно на репортери, че двамата били като тийнейджъри - вървели прегърнати или ръка в ръка, като от време на време се целували. Те бяха щракнати също така докато вечеряха на свещи в парка на вилата, както и по време на разходката им със скутер до намиращото се на другия бряг на езерото световноизвестно старинно селце-бижу Беладжо. И още тогава стана известно, че Тейлър е запазила вилата “Сола Кабиати” за цяла седмица покрай концертите ѝ в Милано на 13 и 14 юли.

Тейлър е запазила вилата “Сола Кабиати” за цяла седмица покрай концертите ѝ в Милано.

Ако се вярва на английския таблоид “The Sun”, освен за кратка ваканция, Тейлър и Тревис използвали изминалите няколко дни и за търсене на имот, който да закупят, защото искали на всяка цена да прекарват част от времето си в собствен дом на езерото Комо. Дори да отглеждат там и деца, ако един ден станат родители. Слуховете говорят, че двамата били хвърлили око на три вили и мъдрували на коя да се спрат, тъй като те били до една с уникални и очарователни характеристики. Разбира се, най-много им харесвала четвъртата - построената през XVI-ти век “Сола Кабиати”, но тя е общинска собственост, нещо като нашите паметници на културата и може да се ползва само под наем и не се продава. Но както пише вестникът от Острова, нито една от трите опции пред двамата влюбени не била лесна за отхвърляне поради красотата им и тяхното перфектно вписване в удивителния пейзаж.

Засега първа в импровизираната класация на разгледаните имоти била луксозна вила, оценена на 3,2 милиона долара. Тя се намирала близо до споменатото живописно селце Беладжо, била с приблизително 500 квадратни метра жилищна площ и четири спални. С големите си зелени площи и близостта до едно от най-живописните кътчета на езерото, според запознати вилата представлява идеалният избор за тези, които търсят комфорт и красота.

Другият вариант бил къща с парк, разположени в градчето Менаджо на другия бряг, малко след Тремецо. Нейната цена била 1,7 млн. долара, но въпреки че тази цена била по-ниска от исканите суми за другите два имота, в нея тържествувала елегантността и предлагала очарователна обстановка, идеална за романтично бягство. Последният вариант бил имение за 7,4 милиона долара, чието точно местоположение остава в тайна. Това било ексклузивно убежище, достъпно само от езерото, тоест до него можело да се стигне само с плавателен съд или с вертолет, гарантирало пълно уединение, а зашеметяващата гледка спирала дъха.

Според италианските медии вниманието на двойката било привлечено именно от този трети имот, но имало една “спирачка”. Ами Тейлър била отделила за покупката на вила в обичаната от нея Италия 7 млн. евро. Засега, защото отдавна е милиардерка, а и кръвта зове - неин далечен прапрадядо по бащина линия тръгва за Америка през 1877 г. от село Кастелнуово Чиленто в южната област Пулия.

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Румен Стефанов

Този уебсайт използва "бисквитки"