Тиаго на Ивет Лаова бил едно много послушно бебе

Ивет Лалова сподели, че синът й Тиаго, което се роди в края на април, е много послушно бебе, което нощем се буди само за храненията си.

"Аз самата вече съм различна, тъй като появата на това малко същество промени и преобърна целия ми живот. На последния ми рожден ден, когато държах Тиаго на ръце, разбрах, че съм сбъднала най-голямата си мечта", обяви в предаването „Преди обед“ на БТВ Ивет.

Ивет допълни, че винаги е мечтала тяхното дете да расте на стадиона през лятото, на слънце и чист въздух, и сред големи шампиони.

"Когато Тиаго беше на 15-20 дни, го закарахме за първи път на стадиона. Той вдигна ръчички и го снимахме като победител. Снимахме го с вдигнати ръце, макар че сигурно е имал колики, но приятели ни казаха, че е време да го пуснем на стадиона", разказа Ивет.

"Наскоро го снимах с олимпийския шампион на 100 метра Марсел Джейкъбс. Дай боже, да стане спринтьор, който ще е трето поколение от нашето семейство, но той сам ще си избере съдбата, тъй като тя зависи от него", заяви още Лалова.

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"