Тимур Халилов: Депутатите, които се обявиха за единство на ДПС, начело с почетния председател д-р Ахмед Доган, ще отидат на разговори с ИТН за третия мандат

"Депутатите, които се обявиха за единство на ДПС, начело с почетния председател д-р Ахмед Доган, ще отидат на разговори с „Има такъв народ“ за намирането на общи цели и приоритети за сформиране на правителство". Това каза пред БТА Тимур Халилов, който заедно с колегите си, напуснали парламентарната група на ДПС под ръководството на Делян Пеевски, още миналата седмица изпратиха своята принципна позиция, с която декларираха готовност за разговори с представителите на „Има такъв народ“. 

В позицията си от миналата седмица, заявена от Джевдет Чакъров, председател на ДПС, се посочва, че това е принципен разговор, в който ще се търсят общи цели и приоритети за стабилизация и развитие на страната. В нея се изтъква, че шансът за съставяне на правителство, в рамките на този парламент е минимален, но такива разговори биха били полезни в бъдеще.

От „Има такъв народ“ изпратиха покана за разговор с независимите народни представители от ДПС за утре от 16:00 часа в зала 1 на Народното събрание. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"