Том Харди е харизматичен моторист

Том Харди е един от онези актьори, които могат да се преобразят във всичко - от суперзлодей до воин, от пилот до романтичен герой. Една от последните му роли е като Джони, харизматичен и донякъде див водач на банда мотористи, във филма на режисьора и сценарист Джеф Никълс „Bikeriders“. Неговият персонаж лесно ще влезе под кожата на публиката: опасен, но в същото време лоялен към своите „братя“ от бандата. И преди да ни повози на две колела, е добре да си припомним актьорското му начало и върхове.

Харди е смятан от мнозина за един от най-красивите актьори в Холивуд и това не е случайно. Първата му публична "роля" е тази на състезател в конкурс за красота на британското сутрешно шоу „The Big Breakfast“, което 21-годишният тогава хубавец печели. В шоуто Харди се представя като студент, който не обича футбола, но обича Гари Олдман и иска да пише сценарии и да режисира късометражни филми. През същата година дебютира в телевизията, а първата му филмова изява е през 2011 г. във военния филм на Ридли Скот „Black Hawk Down“.

Оттогава Том е активен във филмовата индустрия като актьор и продуцент, а през октомври тази година очакваме филма „Venom: The Last Dance“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"