Томаш все пак прие да води ЦСКА

Александър Томаш все пак прие да води ЦСКА. След един ден неяснота бившият защитник на „червените“ е склонил на офертата от „Българска армия“. Преди това неговият „Спартак“ пусна декларация, че няма как Томаш да отиде в ЦСКА и „червеният“ клуб трябва да си търси нов треньор. Пред фенове обаче бившият национал е казал, че това е отборът на сърцето му и няма как да откаже.
В социалните мрежи се появиха всякакви варианти. Един от тях беше, че Томаш се е уплашил от тежката програма, която предстои на ЦСКА. Но това очевидно се оказва невярно. Още в сряда треньорът трябва да води „червените“ и да е на пейката срещу „Ботев“ (Пд) в петък на стадиона на „Локомотив“ (Сф).
Пречка затова би бил отказът на Томислав Стипич да разтрогне с ЦСКА. Хърватинът беше уволнен само след пет мача, в които записа четири загуби. Стипич и щабът му искат всички пари до края на договора. ЦСКА обаче не е склонен да плати близо един милион лева и преговори предстоят. За да бъде записан Томаш като треньор, ще трябва „червените“ да разтрогнат договора му еднолично. Това обаче може да означава съд във ФИФА.
ЦСКА обяви, че заради българското законодателство на домакинството с „Ботев“ (Пд) в петък няма да се допускат деца под 14 години. Мачът започва в 21,30 ч, а вечерният час на малолетни без придружител е 22 ч.
ЦСКА пък се опитва да привлече камерунски халф от Израел. Интерес към Мартен Ндзие има и молдовският гранд „Шериф“. 21-годишният халф струва 400 000 евро. Инфорвацията за Ндзие не е потвърдена от ЦСКА.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"