Томаш мълчи за дербито с „Левски“

Александър Томаш отказа да говори за вечното дерби с „Левски“, което ще е веднага след паузата за националните отбори. Треньорът на ЦСКА вече влезе в словесна война с колегата си Станислав Генчев, но сега коментира само предстоящия мач с аутсайдера „Септември“.
„Уважаваме всеки съперник – коментира Томаш. - „Септември“ има и силни, и слаби страни. Във всеки мач трябва да правим по-добра версия на себе си. Като треньор на ЦСКА държа футболистите ми да са здраво стъпили на земята. Ако мислим, че сме голяма работа, ще имаме проблеми. Всеки един от играчите трябва да е на 100 процента. Знам къде се намирам. Най-хубавото е, че и аз, и екипът ми работим с уникално желание и любов. Трябва по-малко да говорим и повече да работим. По делата ще ни съдят, не по приказките.“
Томаш призна, че е наблегнал върху тренировките с нападателите. Треньорът не беше доволен от тях при нулевото равенство срещу „Черно море“ миналата събота. „Последните 30 метра са солта и пипера на футбола – рече Томаш. - Там хората струват пари. Днес изминават един месец и два дни на мен и екипа ми в ЦСКА. Всичко започнахме от начало – изнасяне на топката, изграждане, не сме стигнали до завършване. Разчитам на индивидуалностите на играчите.“
Предвид по-ниската класа на „Септември“ много вероятно е Томаш да заложи на двама централни нападатели – Годуин Коялипу и Аарон Исека. 
ЦСКА се завръща на стадион „Васил Левски“ за първи път след 17 август. Тогава „червените“ паднаха с 0:1 от „Славия“, но при вече бившия треньор Томислав Стипич. Заради концерти и ремонт на тревата на националната арена ЦСКА домакинства на стадиона на „Локомотив“ (Сф) и в Благоевград.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"