Топмоделите Range Rover с премиера на автосалона

SV версиите предлагат много лукс, мощност и технологии

Най-модерните технологии на окачване за висока проходимост и комфорт

Педантично внимание към детайла

Най-новите SV версии на Range Rover и Range Rover Sport ще бъдат представени премиерно у нас на предстоящия софийски автосалон през октомври. Означението SV показва, че това са абсолютните топмодели в гамата като мощност, динамика и оборудване. Те са олицетворение на способности, динамика, съвременност и модерен лукс. Затова тези автомобили предизвикват рекорден интерес на пазара, като същевременно затвърждават своята неповторима идентичност и отличителен характер.

Специалното изпълнение Range Rover SV се отличава с внимателно изработени персонализирани детайли, които подчертават и допълват модернистичния дизайн на модела. Отличават го ексклузивният вид на предната броня и решетката с пет ленти, като долният отвор включва пет прецизно изпълнени метални остриета с пълна ширина.

Изящните материали, избрани да осигуряват неповторимото чувство за допир на притежателите на автомобила, включват гладка керамика, устойчива дървесина и блестящи метали, подчертавайки страстта на Special Vehicle Operations към качество и безкомпромисно внимание към детайла. Range Rover SV е първият от Special Vehicle Operations, който носи новия керамичен кръг, символизиращ дизайнерската и инженерна страст на екипа за модерен лукс, производителност и възможности.

Изборът на мощни и ефективни двигатели включва усъвършенстван нов битурбо V8 мотор с мощност 530 к.с., plug-in хибрид с ресурс от 510 к.с. и дизелов агрегат с 350 к.с.

Другият SV модел Range Rover Sport е с характеристиките на изключително спортен високопроходим SV с внушително присъствие на пътя. Той разполага с най-модерната комбинация от шаси технологии, оборудвани някога в автомобил Land Rover. В това число влиза най-усъвършенстваната система на окачване в този клас и сензорна аудиосистема. Модерният и луксозен шампион по мощност заема мястото си на върха на освежената гама Range Rover Sport, постигайки ново ниво на динамични възможности, спортен характер и уверено присъствие.

Ексклузивно под предния капак се предлага нов 4,4-литров бензинов битурбо двигател MHEV V8 с мощност 635 к.с. и 750 Нм въртящ момент – с 60 к.с. и 50 Нм повече спрямо 5,0-литровия V8 със суперчарджър на предишното поколение Range Rover Sport SVR. Новият Range Rover Sport SV може да ускори от 0 до 100 км/ч за едва 3,6 секунди и да постигне максимална скорост 290 км/ч.

Тази изключителна производителност е възможна чрез комбинация от характеристики, които осигуряват намаляване на теглото с до 76 кг, включително първата в света опция за 23-инчови джанти от карбонови влакна на сериен автомобил, карбоново-керамични спирачки (за първи път при Range Rover) и стандартно оборудвани аеродинамични подобрения като преден капак от карбонови влакна.

Хладилник и маса в купето

Новият Range Rover SV, който ще бъде изложен на софийския автосалон, ще се предлага както в стандартна, така и в дълга база, включително конфигурацията с пет места за първи път. Клиентите на дългото междуосие имат опцията да посочат четириместния вариант SV Signature Suite с електрически разгъваема клубна маса и интегриран хладилник.

Бъдещите собственици на Range Rover SV могат да избират от селекция от стандартна цветова палитра на Range Rover или един от допълнителните 14 цвята SV Bespoke Premium, които включват гама от гланц и изискани сатенени покрития. Клиентите могат също да посочат контрастен покрив в черен или бронзов цвят, в зависимост от избрания цвят на екстериора. В допълнение услугата SV Bespoke Match to Sample за боядисване може да възпроизведе всеки външен цвят, поискан от клиента. Така на практика предоставя неограничена възможност за персонализация. Всеки конфигуриран автомобил може да бъде уникат без аналог.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"