Тоти: Харесвам ли този Рома? Не, не ми харесва

Легендарният футболист на Рома Франческо Тоти говори за ситуацията в бившия си клуб и се надява, че треньорът Даниеле Де Роси ще успее да я оправи след неуспешния старт на новия сезон. Той оцени представянето на бившия си клуб на трансферния пазар това лято, като изрази известно недоволство.

„Много отбори от Серия А се активизираха през летния трансферен прозорец, но мисля, че Ювентус имаше най-доброто лято. Харесвам ли този Рома? Не, не ми харесва. Малко хаотичен трансферен прозорец и сега Де Роси трябва да намери най-добрата комбинация от играчи. Говорим с Даниеле. Той ми каза, че не е доволен от началото на шампионата, но иска да промени ситуацията“, каза Тоти.

"Ако нещата не вървят по правилния начин, Даниеле ще бъде виновен. Точно това се случи с Моуриньо. Никой не помогна на Жозе, никой не разговаря с него. Ако няма резултати, той ще стане изкупителна жертва и Даниеле е наясно с това. За него най-важното е да говори с професионалния щаб и хората, които са близо до него, тези, които могат да му помогнат да разбере грешките си. Даниеле има силен отбор и се надявам да успее в средата, която познава", завърши "Принцът на Рим".

Рома подписа договор с украинския нападател и голмайстор през миналия сезон от испанската Ла Лига Артем Довбик, който се превърна в най-скъпия трансфер за римляните това лято (30,5 милиона евро).
Матиас Зюле пък дойде от Ювентус, Енцо Ле Фе - от Рен, Андхелино - от РБ Лайпциг, вратарят Матю Райън дойде от АЗ Алкмаар, Ману Коне и Алексис Салемейкърс са под наем от Мьонхенгладбах и Милан, а десният бек Сауд Абдулхамид от Ал Ахли ще бъде първият футболист от Саудитска Арабия, играл в Серия А.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"