Тошко Йорданов: Четири от парламентарните групи искат да излезем във ваканция

Четири от парламентарните групи искат да излезем във ваканция. Едните искат да излезем още от началото на август - от 2 август. Други искат от 9 август. Това заявиха народните представители Тошко Йорданов и Станислав Балабанов от ИТН в кулоарите на парламента.

"На този председателски съвет днес от всички парламентарни групи се вкараха изключително належащи закони и проблеми, които трябва да реши това Народно събрание. Има един куп закони, които могат да бъдат приети или неприети от Народното събрание", каза Йорданов.

"ДПС нямат нищо против да излезем на 2 август, смениха след това концепцията за 9 август. "Възраждане" нямат нищо против да излезем на 9 август, иначе разправят колко работа трябва да се свърши, после смениха на 16 август."

"Продължаваме промяната", които промениха концепцията Народното събрание да работи постоянно, за да контролира служебните кабинети, искат да излезем във ваканция на 16 август, а 15 минути преди това обясняваха колко належащи неща има да се правят", заяви Тошко Йорданов.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"