Традицията е с ЦСКА в Разград за купата

Традицията е изцяло на страната на ЦСКА в мачовете за Купата на България срещу "Лудогорец". Колкото и страшно да е "червеното" битие за първенство в последните 10 години, толкова положителен е вторият турнир.
ЦСКА има две победи над "Лудогорец" в Разград. При първата тимът, воден тогава от Стойчо Младенов, срази съперника с 2:1. На реванша в София загуби с 0:1, но това не беше фатално. След това "Лудогорец" взе двамата голмайстгори на ЦСКА в мача - Мишел Платини и Саша Лукас, които отдавна не са в Разград.
Воден и от Любо Пенев, сегашния треньор на "Армията", ЦСКА отстрати "Лудогорец" с 1:0 за купата преди две години като гост. Тогава дуелът се реши в един мач.
Двата отбора ще се изправят във финал преди финала в Разград след 1:1 на "Българска армия".
"В предишния мач с ЦСКА всичките ми футболисти играха под средното ниво - каза Валдас Дамбраускас, треньорът на "Лудогорец". - Няма как да спечелим купата без трудни мачове. Всичките ми играчи са на разположение. Ще атакуваме ЦСКА от първата минута."
Дамбраускас отказа да се включи в станалата популярна в последните дни полемика за съдиите. "От мен няма да чуете да критикувам рефер - рече литовецът. - Те правят грешки, както треньорите и футболистите. Имаше такива в последните мачове, но няма да се оплаквам. Радвам се, че технологията навлиза във футбола. Ние гледаме по 4-5 повторения и виждаме дали решението е правилно. Реферът има секунда."

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"