Треньор на деца в Германия умря в катастрофа, ужасяващи находки в дома му

Футболният клуб Айнтрахт Франкфурт претърпя трагедия преди три седмици, когато треньорът на отбора до 19 години Хелге Раше загина при пътен инцидент. На 5 септември Раше шофирал колата си и се блъснал в дърво.
Междувременно започнаха да изтичат все повече подробности около смъртта му. "Билд" първи съобщи, че Раше се е самоубил, а също така се оказа, че полицията е претърсила апартамента му само ден след инцидента и е била шокирана от това, което е открила там.

- При претърсването са иззети голям брой устройства за съхранение на данни, чиято оценка ще отнеме известно време. По време на приоритетното предварително разследване в устройствата за съхранение на данни са открити голям брой файлове с детска порнография, съобщиха от прокуратурата във Франкфурт на Майн.

Твърди се също, че треньорът е изпратил незаконно порнографско съдържание и че прокуратурата е започнала разследване, след като Раше е изпратил голи снимки на играч от друг клуб.

Заповед за обиск на дома му е издадена от Окръжния съд във Франкфурт на Майн по подозрение за разпространение на порнографско съдържание по раздел 184 от Наказателния кодекс.

От друга страна се посочва, че след самоубийството му вероятно ще бъде прекратено делото срещу него за разпространение на порнографско съдържание.

Самият Раше никога не е играл футбол, а преди селекцията на Франфурат U19 ръководеше и отбора U17.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"