Трета жертва след жестокото Ел Класико - краката на Левандовски са с рани, Барса с рекордна печалба от билети (ВИДЕО)

Всеки мач между Барселона и Реал Мадрид носи огромно напрежение и играчите и от двете страни са изключително борбени на терена. Така беше и в неделя, когато каталунците победиха с 2:1 и в Ла Лига и поведоха в класирането с 12 точки пред прекия си съперник за титлата. Въпреки че мачът не беше груб, двама играчи на Барса - Роналд Араухо и Френки де Йонг са с травми и ще се възстановяват поне две седмици. 

Мечтата на всеки играч в такива мачове е да даде най-доброто от себе си и да издържи на терена колкото е възможно повече. На Роберт Левандовски не му хрумна да поиска смяна, независимо че игра в голяма част от двубоя с неприятна контузия.

След мача на общата снимка и на видео в социалните мрежи най-добре се вижда състоянието на единия крак на поляка, който не отбеляза гол, но допринесе за важния триумф. Пръстите на левия крак на Левандовски са окървавени, но това не му попречи да забрави за травмата и да празнува триумфа в съблекалнята на "Камп Ноу". 

в същото време стана ясно, че каталунците са доволни не само от успеха, но и от факта, че над 95 хиляди зрители на "Камп Ноу" напълниха клубната каса с над 8,2 милиона евро приходи от билети. Това е рекорд за домакините.

Ако Барселона стане шампион, това ще бъде първа титла за отбора от сезон 2018/2019. През това време Реал спечели два пъти, а Атлетико Мадрид - веднъж.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"