Третият сезон на „Златно момче“ е в опасност

Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир пак се разделиха

Преди няколко седмици главните звезди от сериала „Златно момче“ се завърнаха от почивка. За първи път Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир не се скриха от медиите и феновете бяха сигурни, че сега определено ще спрат да крият романса си. Но миналата седмица се оказа, че турските актьори са се разделили.

Техните почитатели забелязаха, че Афра и Мерт престанаха да се следват в социалните медии. Освен това бащата на Демир вече не следва Сарачоглу, а майката на актрисата не следва Мерт. След това журналистът Бирсен Алтунташ съобщи в социалните мрежи, че звездите наистина са прекратили връзката си.

Почитателите на "Златно момче“ бяха изумени от тази новина. Някои обаче смятат, че раздялата на главните актьори е пиар ход, необходим за успешното промоциране на новия филм на Мерт Рамазан Демир. Но повечето от зрителите са сигурни, че самата връзка на знаменитостите е пиар и много напомня на романса между Керем Бурсин и Ханде Ерчел, възникнал по време на снимките на сериала „Почукай на вратата ми“.

Зрителите са загрижени за третия сезон на „Златно момче“. Мнозина са сигурни, че сега не може да се говори за химия между Сейран и Ферит. Някои фенове дори смятат, че обещаното рестартиране на сериала ще доведе до неговия срив, защото без двойката СейФер никой няма да гледа проекта.

Самите турски актьори по традиция не коментират ситуацията. Но феновете им все още вярват, че те ще се съберат отново в близко бъдеще.

Таблоидния журналист Онур Акай проведе собствено разследване и твърди, че звездите все още се срещат, но ще направят всичко възможно да покажат на обществото точно обратното.

Според Акай взаимното неследване в социалните мрежи е по настояване на продуцентската компания. Твърди се, че създателите на "Златно момче“ обвиняват актьорите за спада в рейтингите на сериала. Онур пише, че продуцентите смятат истинската връзка между Афра и Мерт за заплаха за проекта, тъй като зрителите противопоставят личната им романтика на събитията на екрана. Освен това се надяват, че раздялата на звездите ще засили интереса към третия сезон.

В същото време самият журналист не е съгласен с това твърдение. Той приписва спада в рейтингите на липсата на вълнуващи сцени между СейФер и лошият сценарии.

„Искам да ви кажа отново, че те се обичат твърде много, за да се разделят. Не са разделени, не са разделени, не са разделени... Никога не са се разделяли откакто са влюбени! Рейтинтиге на „AfraMа“ този сезон ще са печални, но СейФер ще бъдат щастливи!“, завърши Онур Акай и сподели, че е получил информация от зад кулисите на „Златно момче“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"