Трима загинаха в жестока катастрофа до София

Трима загубиха живота си в брутално меле на пътя тази нощ. Инцидентът е станал между софийските села Локорско и Световрачене. 

По думите на очевидци автомобилът е смачкан до неузнаваемост. От ТИР паркинга наблизо са категорични, че млад мъж и жена в колата помитат пешеходка. Тя загива на място. Водачът е кривнал от страх и се е ударил челно в дърво. Той и неговата спътница умират секнди по-късно.

Жертвите са на 27, 29 и 60 години. Най-младият е бил водачът, неговата приятелка е 29-годишна, а на 60 години е починалата при удара пресичаща платното жена. 

"Сега в момента минавам, пътят е затворен, полицай регулира движението, обикаля се през Чепинци", съобщи Рени Велизарова във фейсбук групата "Катастрофи в София".

Сигналът за инцидента е подаден в 01:37 часа тази нощ, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София. Лекият автомобил е блъснал пешеходка на около 60 години. Загинали са шофьорът на колата, негов спътник и пресичаща пътното платно жена, добавиха оттам. 

"Автомобил е самокатастрофирал и е паднал в дере. Двама умират в колата, а третата жертва е преминаваща жена, чиято самоличност все още е неустановена", обявиха малко по-късно и от МВР. 

Общо 548 пътнотранспортни произшествия са станали от началото на месеца, при които са загинали 32-ма души, а 651 са пострадали. От началото на годината при 3072 катастрофи в страната 180 души са загубили живота си, а 3797 са ранени.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"