Тръмп за Байдън: Най-лошият президент до момента в историята на САЩ

В телефонно включване  CNN минути след като президентът Джо Байдън обяви оттеглянето си от надпреварата за през 2024 г., бившият президент Доналд Тръмп определи доскорошния си съперник като „най-лошият президент до момента в историята на нашата страна“. 

Въпреки че не е ясно кой ще бъде кандидатът на демократите, Тръмп каза, че смята, че вицепрезидентът Камала Харис ще бъде по-лесен за победа, отколкото би бил Байдън. 

По-късно Тръмп написа и коментар в социалната си мрежа Truth Social, в който отправи отново критики към Байдън:

"Джо Байдън не беше годен да се кандидатира за президент и със сигурност не е годен да служи. И никога не е бил! Той постигна позицията на президент само с лъжи, фалшиви новини и стоене на мазето си. Всички около него, включително неговият доктор и медиите, знаеха, че той не е способен да бъде президент. 

И сега, вижте какво направи той на страната ни, с милиони хора, които преминават границата ни, напълно непроверени, много от затвори, психиатрични заведения и рекорден брой терористи. Ще страдаме много заради неговото президентство, но много бързо ще поправим щетите, които той нанесе."

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"