Тръмп с атака по ФБР: Не знаят дали ме е ударил шрапнел, стъкло или куршум, но бяха убедени, че Байдън е безпроблемен

Доналд Тръмп атакува ФБР относно разследването на атентата срещу него след като Конгреса изслуша шефа на организацията Кристофър Рей. Нищо чудно, че някога известното ФБР е загубило доверието на Америка, написа бившият американски президент в гневен коментар, публикуван в Truth Social.

"Директорът на ФБР Кристофър Рей каза вчера на Конгреса, че не е сигурен дали съм бил ударен от шрапнел, стъкло или куршум (ФБР дори никога не е проверявало!), но беше сигурен, че Кривият Джо Байдън е физически и когнитивно „безпроблемен“ - грешно! Ето защо той не знае нищо за терористите и другите престъпници, нахлуващи в страната ни в рекордни количества. Единственият му фокус е унищожаването на J6 Patriots, нападението на Мар-а-Лаго и спасяването на радикалните леви лунатици, като тези сега в окръг Колумбия, които горят американски знамена и рисуват със спрейове нашите велики национални паметници - с нулево възмездие. Не, за съжаление беше куршум, който удари ухото ми, и то силно. Нямаше стъкло, нямаше шрапнели. Болницата го нарече „рана от куршум в ухото“ и това беше. Нищо чудно, че някога известното ФБР е загубило доверието на Америка!", написа Тръмп. 

Пред конгресмените Кристофър Рей не даде много нови подробности за стрелбата срещу републиканеца. Той съобщи, че стрелецът е вдигнал дрон над мястото, където се е състоял митинга, близо два часа, преди Тръмп да излезе на сцената. Запитан защо бившият президент не е бил предупреден и защо не са го спрели да излезе пред тълпата, Рей отговори, че не знае. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"